FEMUR BEHEER - LOGO

VvE Paganinidreef / Schubertplantsoen te Voorschoten

VvE Schubertplantsoen/Paganinidreef te Voorschoten heeft in totaal 91 woningen. De huidige bestuurder ervaart de samenwerking tussen hem en de beheerder als volgt:


‘Onze ervaringen met Femur Beheer zijn zeer goed’

Femur Beheer is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor zowel grote als kleine problemen, en op een correcte en duidelijke manier word er gecommuniceerd met de bewoners en bestuur.


“Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Wij als kleinschalige VVE in Voorschoten werken graag nog jaren samen!’

Rob Stikkelorum

Bestuurder VVE Paganinidreef/Schubertplantsoen te Voorschoten


Vraagstelling

VvE Schubertplantsoen/Paganinidreef heeft 91 appartementen. Femur Beheer voert het financieel beheer uit voor deze Vereniging van Eigenaren en ondersteunt daarnaast op het technisch gebied.

Er is gebleken dat er problemen zijn ontstaan in de spouwmuren door het verhoogde grondwater en de dichtgezette open stootvoegen. Hierdoor is het vocht naar binnen geslagen wat tot schimmel en andere beschadigingen leidden in diverse appartementen van de VvE.


Oplossing

Femur Beheer heeft na een aantal reparatieverzoeken direct contact opgenomen met het bestuur om het probleem voor te leggen. Aan de hand hiervan is er een onderzoek uitgevoerd door een daartoe gespecialiseerd bedrijf. Zij zijn ook met een oplossing gekomen. Inmiddels is het probleem opgelost door de kruipruimtes te voorzien van een folie en de gevel te voorzien van open stootvoegen.

Delen:

Meer klantverhalen

VvE Princenstaete te Rotterdam

Fémur VvE Beheer beheert in Rotterdam onder andere Vereniging van Eigenaren Princenstaete. Al langere tijd leiden wij het financieel en administratief VvE Beheer in goede

Lees meer

VvE Brinkhof Zoetermeer

VvE Brinkhof is als Vereniging van Eigenaars een vrije jonge (bouwjaar 2006) in onze portefeuille en is gevestigd midden in het centrum van Zoetermeer. Het

Lees meer

Stuur ons een bericht

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.