FEMUR BEHEER - LOGO

Bestuurder, VvE Bredevoorde 10 t/m 62

klantverhalen

Wij, de VVE Bredevoorde  10-62 te Rotterdam, zijn sedert mei 2011 met volle tevredenheid klant bij Femur Beheer. Toen onze oude beheerder abrupt de dienstverlening wegens omstandigheden besloot stop te zetten moesten we snel schakelen. We hebben op advies van een andere VvE gekozen voor Femur Beheer en tot op de dag van vandaag geen spijt.

Zij hebben vanaf dag 1 direct voor ons klaar gestaan en ons met alles geholpen en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Zeer korte lijnen en alles is bespreekbaar.

Gewoon doorgaan zo! 


Vraagstelling

Toen onze oude beheerder abrupt de dienstverlening wegens omstandigheden besloot stop te zetten moesten we snel schakelen en per direct vervanging zoeken.


Oplossing

Op advies van een VvE naast ons snel gekozen voor Femur Beheer. Binnen enkele weken was alle papieren rompslomp geregeld, technische zaken in kaart gebracht en draaiden we weer als van ouds.


Ria Schouten

Delen:

Meer klantverhalen

VvE Princenstaete te Rotterdam

Fémur VvE Beheer beheert in Rotterdam onder andere Vereniging van Eigenaren Princenstaete. Al langere tijd leiden wij het financieel en administratief VvE Beheer in goede

Lees meer

VvE Brinkhof Zoetermeer

VvE Brinkhof is als Vereniging van Eigenaars een vrije jonge (bouwjaar 2006) in onze portefeuille en is gevestigd midden in het centrum van Zoetermeer. Het

Lees meer

Stuur ons een bericht

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.