FEMUR BEHEER - LOGO

Overstapservice
VvE Beheer.

Bent u ontevreden met uw huidige VvE beheerder? Wilt u overstappen, maar ziet u op tegen de nodige stappen die u hiervoor moet ondernemen? Fémur Beheer helpt u graag bij de overstap.

Hulp bij het overstappen van VvE beheer.

Om u te helpen bij het overstappen, heeft Fémur Beheer een Overstapservice Vereniging van Eigenaren ontwikkeld. Wij nemen u al het werk én de zorgen uit handen. Met behulp van de VvE overstapservice en aan de hand van ons stappenplan stapt u zonder problemen over naar Fémur Beheer. De overstap zelf kunnen we voor u verzorgen tijdens een vergadering met uw VvE of door een stemmingsronde per post of mail. Aan het stemmen per post of mail zijn wel voorwaarden verbonden.

Zodra de overdracht naar Fémur Beheer een feit is bespreken wij het stappenplan met het VvE bestuur en zorgen wij voor een geruisloze overdracht. Onze VvE beheerteams gaan graag voor u aan de slag.

De Fémur Overstapservice.

De VvE overstapservice voorziet in:

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze Overstapservice. Neem dan contact op. Wij informeren u graag! Vraag een vrijblijvende offerte op. We vertellen u graag meer over Fémur Beheer en over wat we kunnen.