FEMUR BEHEER - LOGO

VvE Jonkerbos 2 t/m 252 te Zoetermeer

Vereniging van Eigenaars Jonkerbos is een wooncomplex gelegen in de wijk Meerzicht(wijk 15) in Zoetermeer. Het complex bestaat uit 249 woningen, verdeeld in 2, 3, 4 en 5 kamer appartementen.

Het complex is gebouwd in 1972. Tot medio 1997 waren de appartementen in handen van een woningcorporatie. Op dit moment is het merendeel van de appartementen eigendom van de bewoners.


Vraagstelling

Probleem:

Acute continuïteitsproblemen na het faillissement van de bestaande VvE beheerder.


Oplossing

Gerichte projectaanpak, waarbij in nauwe samenwerking met het bestuur in eerste instantie de continuïteit is gewaarborgd door het overnemen van de administratie en verzorgen van de incasso’s en betalingen. In de tweede fase is stap voor stap het operationeel beheer opgepakt. Aandachtspunten hiervan zijn het achterstallig debiteurenbeheer, het actualiseren of entameren van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

“Na een noodgedwongen overstap waren wij (VvE Jonkerbos) positief verrast door de voortvarendheid waarmee puin geruimd werd. Daarnaast is de servicedesk zeer correct en slagvaardig. Kortom, het bestuur is prima te spreken over de samenwerking, maar ook de bewoners zijn positief over de respons en het luisterend oor dat ze krijgen van Fémur Beheer”, aldus het bestuur van VvE Jonkerbos.

Delen:

Meer klantverhalen

VvE Princenstaete te Rotterdam

Fémur VvE Beheer beheert in Rotterdam onder andere Vereniging van Eigenaren Princenstaete. Al langere tijd leiden wij het financieel en administratief VvE Beheer in goede

Lees meer

VvE Brinkhof Zoetermeer

VvE Brinkhof is als Vereniging van Eigenaars een vrije jonge (bouwjaar 2006) in onze portefeuille en is gevestigd midden in het centrum van Zoetermeer. Het

Lees meer

Stuur ons een bericht

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.