FEMUR BEHEER - LOGO

VvE Princenstaete te Rotterdam

Fémur VvE Beheer beheert in Rotterdam onder andere Vereniging van Eigenaren Princenstaete. Al langere tijd leiden wij het financieel en administratief VvE Beheer in goede banen. Daarnaast zetten wij onze kennis en vaardigheden in om het bestuur bij hun dagelijkse taken zo goed mogelijk te begeleiden.. Voor VvE beheer in Rotterdam kunt u dus ook bij Fémur Beheer terecht. 


Vraagstelling

De VvE in Rotterdam zocht naar een solide partij met een goede backoffice gespecialiseerd in administratief en technisch VvE beheer. Het is een groot appartementencomplex met vele bewoners dus het is essentieel dat alle activiteiten goed en op tijd uitgevoerd worden.


Oplossing

Fémur Beheer zet al langere tijd al hun kennis en vaardigheden in om het financiele en administratieve beheer van VvE Princenstaete goed te regelen. Dit resulteert in een zeer tevreden VvE. De secretaris van de VvE in Rotterdam beschreef Femur Beheer als:

 “Een professionele pro-actieve beheerder voor een goede prijs / kwaliteitsverhouding!!”.

Delen:

Meer klantverhalen

VvE Brinkhof Zoetermeer

VvE Brinkhof is als Vereniging van Eigenaars een vrije jonge (bouwjaar 2006) in onze portefeuille en is gevestigd midden in het centrum van Zoetermeer. Het

Lees meer

Stuur ons een bericht

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.