FEMUR BEHEER - LOGO

VvE Kardoen-, Kervel-, Komijnhof in Hoogvliet

VvE Kardoen- Kervel- en Komijnhof bestaat uit 3 appartementencomplexen. De VvE telt 71 leden en 81 appartementen. De gezellige buurt en (vaak) vriendelijke burenrelaties maken het tot een zeer gezellige plek om te wonen. Het enige wat nog beter kon was het VvE beheer voor de appartementencomplexen in Hoogvliet.


Vraagstelling

De VvE in Hoogvliet was al langere tijd van plan om over te stappen van VvE beheerder. Toen de vorige VvE beheerder failliet werd verklaard zijn ze actief op zoek gegaan naar een nieuwe VvE beheerder. Femur VvE Beheer viel direct een aantal punten op.

Het groot onderhoud was niet / nauwelijks uitgevoerd
De aannemer die de vorige VvE beheerder in Hoogvliet de klus had toevertrouwd hield zich niet aan de afspraken. Door de periodieke controles niet, of niet goed uit te voeren, waren de appartementencomplexen enigszins verwaarloosd.

De activiteiten waren niet inzichtelijk
De activiteiten van de vorige VvE beheerder in Hoogvliet waren niet inzichtelijk. Tevens was de administratie niet optimaal toegankelijk voor de VvE. Door dit gebrek aan transparantie was het vertrouwen in de VvE beheerder al sterk afgenomen.

Na de inventarisatie is de VvE akkoord gegaan met het aanbod van Femur Beheer. We zijn direct aan de slag gegaan met de zaken op orde brengen.


Oplossing

Vanaf het begin zijn we open en transparant te werk gegaan. Hierdoor is de samenwerking tussen de VvE en Femur VvE Beheer optimaal. We hebben sinds het begin van de samenwerking veel verbeteringen weten te realiseren.

Het groot onderhoud
Groot onderhoud heeft directe invloed op de waarde van het appartementencomplex en dus op de waarde van uw appartement. Het groot onderhoud bij de VvE was erg verwaarloosd en daar moesten we dus actief en doelgericht mee aan de slag. Femur VvE Beheer heeft suggesties aangedragen voor een nieuwe aannemer. Uiteindelijk is de VvE in zee gegaan met een zeer betrouwbare aannemer die zijn werk serieus neemt. Om zeker te zijn dat het onderhoud niet weer verwaarloosd wordt, voeren we strenge technische controles uit.

Transparantie in de administratie
Femur VvE Beheer heeft de administratie inzichtelijk gemaakt voor de VvE in Hoogvliet. Er wordt duidelijk aangegeven in de ledenvergadering waar men zijn bijdrage voor betaald en wat het bestuur voor plannen heeft aan onderhoud. Ook houdt de beheerder goed rekening met de financiele mogelijkheden en kan zo alle plannen ook uitvoeren zonder dat er problemen ontstaan op individueel niveau. De leden van de VvE weten waar ze naar toe werken en dat wekt vertrouwen, beide kanten op.

Reactie van een bestuurder

“Het beheer door Fémur verloopt prima. Met alle medewerkers is het contact goed. Er wordt regelmatig overlegd, als iets niet duidelijk is word gebeld voor opheldering. De beheerder denkt ook zeer actief mee voor oplossingen. VVE Kardoen- Kervel- en Komijnhof te Hoogvliet.”

Delen:

Meer klantverhalen

VvE Princenstaete te Rotterdam

Fémur VvE Beheer beheert in Rotterdam onder andere Vereniging van Eigenaren Princenstaete. Al langere tijd leiden wij het financieel en administratief VvE Beheer in goede

Lees meer

VvE Brinkhof Zoetermeer

VvE Brinkhof is als Vereniging van Eigenaars een vrije jonge (bouwjaar 2006) in onze portefeuille en is gevestigd midden in het centrum van Zoetermeer. Het

Lees meer

Stuur ons een bericht

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.