FEMUR BEHEER - LOGO

Technisch
VvE Beheer.

Goed technisch VvE beheer verhoogt het woonplezier. Daarnaast heeft een goed onderhouden gebouw effect op de waarde van uw eigen woning en dat is dan weer mooi meegenomen wanneer u besluit uw woning te verkopen. Fémur Beheer helpt u daar graag bij, met kennis van zaken en onverbloemd enthousiasme.

Wat verstaan wij onder technisch vve beheer.

Klik op een onderwerp hieronder om direct naar deze informatie te gaan.

Huismeesterservice.

Voor kleine klussen hebben we een vakman in dienst – een echt manusje-van-alles. Maakt uw VvE gebruik van zijn service, dan hoeft u niemand meer aan te stellen voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van lampen, het plaatsen van naamplaatjes en het fotograferen van schades. Effectiever én goedkoper. Zeker omdat de huismeester openstaande klussen in één keer afhandelt.

Gemakkelijk klachten en reparatieverzoeken melden bij uw VvE beheerder.

Klachten en reparatieverzoeken kunt u gemakkelijk bij ons melden. Zodra de melding is ontvangen wordt deze aangemaakt in ons VvE-programma, zodat u de afhandeling online kunt volgen. Vervolgens gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag. Uiteraard kijken we bij iedere melding direct of die voor uw eigen rekening is of valt onder de gemeenschappelijke kosten.

Wij onderhandelen voor u met toeleveranciers.

Als VvE beheerder beschikken we over een uitgebreid netwerk van mogelijke toeleveranciers. Hierdoor kunnen we eenvoudig de beste toeleverancier voor u selecteren en hen scherp volgen of ze blijvend de beste service tegen de laagste prijs bieden. Wanneer het gaat over grote investeringen zorgen we voor meerdere offertes, zodat u als VvE een keuze kunt maken. Uiteraard zijn we onafhankelijk ten opzichte van de toeleveranciers en besluit de vergadering welke offertes akkoord worden bevonden.

Ervaring met reparaties.

Het hoge kennisniveau van onze VvE beheerders voorkomt dat er foutieve of te dure reparaties plaatsvinden. Dankzij onze ruime ervaring weten we hoelang een reparatie ongeveer duurt en wellicht het belangrijkste: welk prijskaartje er aan mag hangen. Die kennis passen we toe om kritisch te zijn naar de toeleveranciers en het beste voor u eruit te halen.

Optimale besteding van het budget.

Als VvE krijgt u te maken met groot onderhoud aan uw gebouw. Wanneer kan wat het beste beetgepakt worden? Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze, zodat het onderhoudsbudget optimaal besteed wordt. Hiermee leveren we een bijdrage aan de waarde van het gebouw, want een goed onderhouden gebouw is meer waard!

Offerte aanvragen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte aan.