FEMUR BEHEER - LOGO

Nu ook: Fémur vastgoed

Sinds kort heeft Fémur Beheer een afdeling makelaardij in huis. Verhuur, verkoop en/of aankoop van vastgoed wordt door regelgeving steeds complexer. Als full-service makelaar hebben wij onze expertise onder één dak aanbieden om u optimaal te adviseren en te begeleiden. Mede door onze ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen: u heeft geen omkijken meer naar uw vastgoed. Bij onze afdeling makelaardij kunt u terecht voor verhuur, aankoop, verkoop van uw woning, bedrijfsruimte of winkelruimte.

Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvend gesprek met ons in willen plannen, dan kunt u contact opnemen met Ben Groos. Hij is telefonisch via 078-699 91 44 of via de mail verhuur@femurbeheer.nl te bereiken.

Delen:

Meer berichten

Stuur ons een bericht

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.